Satın Almak Için Tıklayınız...

16 Ocak 2014 Perşembe

Hoşgeldiniz

     Amigurumi sevdasına bir kez kapılan bir daha kurtulamıyor.Ben bu sevdaya 3 sene önce kapıldım.
     Küçük bir kız çocuğu iken, babaanneme hediye etmek için annem bana tığdan basit peçeteler örmeyi öğretmişti.Bir de çok sonraları malum çeyiz hazırlığı için birkaç parça dantel örmüşlüğüm vardır.Zaten örgü ile tüm ilgim alakam da o kadardı.Yaptım bitti bir daha da yapmam derdim.Ama amigurumi oyuncakları görünce kendimi tutamadım..Tüm örgü bilmezliğimle atladım hemen "ben de yapıcam"diye.Atladım atlamasına ama maalesef çok uzun sürmedi.İlk amigurumilerim sayılan iki gurumi ördüm(aslında üç ama biri hala yarım)ikiz bebek beklediğimden dolayı zorunlu olarak ara verdim.
Şimdi ikizlerim 2.5 yaşında ben de yine yeni yeniden amigurumi dünyasına kendimi kaybetmek üzere yola çıktım.Bu yolculuğumda bana eşlik etmeye var mısınız......

5 yorum:

  1. Teşekkür ederim Arzucum.Bloğumun ilk ziyaretçisi sen oldun .Yepyeni bir heyecan yaşıyorum. ..

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun bitanemm.. oğullarının güzel annesi, forum ailemizin değerli üyesi, benim tatlı şeker arkadaşım....elinden ne çıkarsa güzel olur eminim.. çünkü yüreğin güzel senin.. sevgiyle öpüyorum..

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim Canan abla.O kadar acemi ve bi o kadar heyecanlıyım ki ortaya güzel bir şeyler çıkarabilmek için elimden geleni yapacağım.Siz değerli arkdaşlarımın da yanımda olduğunu bilmek beni ayrıca motive ediyor . :)

    YanıtlaSil

Amigurumi Tr Forum Sayfamız

Sanalpazar Dükkanım

Bu Blogda Ara

Kategoriler

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Takipcilerim

Ziyaretçi Sayısı

Blog Ceviri (Translate)